آقای علی رسولی مناسبت روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار در پیامی این روز را به همه فارسی زبانان و دوستداران شعر فارسی تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
رشگم آید كه تو حیدر بابا/بوسی آن دست كه خود دست خداست
راستان دست چپ از وی بوسند/كه خدا بوسد از او دست براست
در امامت به نماز جمعه/صد هزارش بخدا دست دعاست
من بیان هنرم، یك دل و بس/او عیان هنر از سر تا پاست
او شب و روز برای اسلام/پای پویا و زبان گویاست
او چه بازوی قوی و محكم/با امامی كه ره و رهبر ماست
شهریارا سری افراز به عرش/ كو نگاهیش به (حیدربابا) ست
زبان مادری سرزمین فرهنگمدار و هنر پرور ما، ایران، سرشار از جلوههای احساس و عواطف انسانی و تجلیگاه فرهنگ، دین، آئین، اسطوره، تاریخ و هویت ملی ماست که آشنایی با زوایای گوناگون آن برای هر فارسی زبانی شایسته و نیکوست.
شعر فارسی، عصاره رنج و لذت، بیم و امید، پژمردگی و بالندگی، بیداد و داد و عشق و بندگی است که با الهام شاعرانه، به دیوان و دفتر و زبان مشترک شاعران این مرز و بوم نقش بسته است. از پس قرنها و اعصار، سپهر ادب فارسی در مقابل گزند تند بادهای حوادث، مقاوم مانده و از کرانههای فرا رود تا نیل و سند و گاهی میان اروند و هیرمند و آسیای میانه و تا چین و ماچین رواج و رونق یافته و مرزهای جغرافیایی را درنوردیده است.
استاد سید محمدحسین بهجت تبریزی معروف به” شهریار” از مشاهیر فرهنگ و ادب ایران اسلامی است که در جایگاه برترینهای شعر و ادب ایران جای دارد. نفوذ معنوی کلام این شاعر از یک سو در همه جای سرزمین پهناور ایران مشهود است و از سوی دیگر آوازه شهرت این عاشق دلسوخته از فراسوی مرزهای ایران به سرزمینهای دیگر رسیده است.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطرهی این شاعر ولایی و بلندآوازه، امید آن دارم که دغدغههای شهریار در حفظ اصالت فرهنگی و قومی ایرانیان، روز به روز پررنگتر و عمیقتر گردد.
علی رسولی
۱۴۰۰/۶/۲۶