
در این جلسه، اعضای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه به دعوت ریاست محترم دانشگاه، ظهر روز پنجشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۳، در محل سالن جلسات ریاست واقع در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه حاضر شدند.
در ابتدای جلسه،بعد از قرائت قرآن کریم و سرود ملی ،آقای علی رسولی دبیر تشکل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی تبریز به توضیحاتی در مورد تاریخچه جنبش دانشجویی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل کشور و فلسفه شکلگیری آن پرداخت.سپس بهطور اجمالی در مورد فعالیتهای انجمن اسلامی دانشجویان مستقل علوم پزشکی تبریز در طی ۶ ماهه دوم سال و ارائه توضیحاتی در مورد تنوع و تکثر این فعالیتها نسبت به سایر فعالان دانشجویی توضیحاتی ارائه کرد.
در بخش دوم جلسه، اعضای این تشکل به طرح دغدغهها و بیان مشکلات دوران دانشجویی در بخشهای مختلف آموزشی، شامل دانشکدهها و بیمارستانهای آموزشی پرداختند که اهم موارد به شرح زیر است:
لزوم اولویت دادن پیشگیری نسبت به درمان در حیطههای مختلف نظام سلامت، مانند تغذیه، بهداشت عمومی، سلامت دهان و دندانها، همچنین اهمیت بیشتر به رشتههای مرتبط با پیشگیری در سطوح مختلف؛
رها بودن آموزش پزشکی، خصوصاً در بخشهای بالینی و عدم برگزاری یا برگزاری کاملاً نامنظم راندهای آموزشی بیمارستانها، وجود سرفصلهای آموزشی تزئینی!! در بخشهای مختلف بیمارستانی و عدم آموزش تقریباً هیچکدام از آنها به دانشجویان؛
انتقاد از نحوه هزینهکرد بودجه دانشگاه و تحمیل هزینههای غیرضروری و بسیار بیشتر از حد متعارف برای دانشگاه؛
افزایش چندین برابری تعرفههای دندانپزشکی در مراکز دانشگاهی و نزدیکتر شدن آن به تعرفههای مراکز خصوصی، که باعث کاهش تعداد بیماران و کاهش کیفیت آموزشهای عملی این رشته میشود؛ انتقاد از روند ساخت ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی؛– دکتر جودتی: از هیئت امنای دانشگاه اجازه کاهش تعرفهها گرفته شده و به زودی اعمال خواهد شد.
لزوم نظارت دقیق و منسجم دستگاههای نظارتی بر بیمارستانهای خصوصی، پس از فاجعه تلخ بیمارستان ولیعصر تبریز [برای توضیحات بیشتر به بیانیه “شیمیدرمانی یا آب مقطر درمانی؟ مسئله این است …” مراجعه کنید]؛– دکتر جودتی: فرایندهای نظارتی روی این بیمارستانهای خصوصی تشدید میشود، همچنین یک بیمارستان جامع سرطان در دست ساخت است، و اینکه بخش شیمیدرمانی مراکز باید به صورت کاملاً شفاف و در معرض دید بیمار باشد.
رعایت مقطعی اصول آموزشی در بیمارستانها در زمان اعتباربخشی وزارت بهداشت؛
اختصاص ظرفیت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای آزمون لیسانس به پزشکی با توجه به تغییر متولی برگزاری این آزمون از دانشگاه علوم پزشکی تهران به سازمان سنجش (با توجه به هزینه کمتر این دانشجویان برای دانشگاه با بهرهوری بسیار بیشتر از ظرفیتهای سهمیهای! کنکور…)؛
در انتهای جلسه نیز آقای دکتر جودتی به توضیحاتی در مورد مسائل مهم مطرح شده پرداختند و چالشهای پیش روی دانشگاه در حل و فصل این مسائل را تشریح کردند؛ همچنین قول مساعدت و حل شدن تعدادی از موارد را دادند.